Устни

МАРКА:
НОМЕР:

Стъпка 1

Нанесете базата за устни като основа. Базата за устни има лифтинг ефект. Тя омекотява, грижи се за устните и ги предпазва с помощта на витамин Е, сквалан и масло от жожоба. Maxi LipTM придава обем на устните. Бежовата на цвят база неутрализира цвета на устните и прави цвета на съответното червило/гланц за устни много по-наситено и с реалния му цвят. С дълготраен ефект, използвай преди нанасяне на основния цвят.

Стъпка 2 

Точно извън естествения контур на устните, нанесете фина линия с Молив – контур за устни.Контурът за устни изгражда прозрачна бариера, която действа срещу разтичането на нанесеното след него червило или гланц.

Стълка 3

Подчертайте формата на устните си като нанесе контурираща линия с молив за устни  водоустойчив или молив за устни с минерали.Цветът на избраното от вас червило ще изпъкне още повече.

Стъпка 4

Червило ART COUTURE ,несравнимо усещане за женственост  и елегантност. Червилото на ARTDECO съчетава всичко което можете да си пожелаете за едно червило – кремообразна и гладка текстура със съблазнителен блясък .

Стъпка 5

Финалната стиха на неустоимите устни направете с фиксатора за устни.Фиксаторът за устни прави червилото ви водоустойчиво и изключително дълготрайно както и незагубващо блясъка си при консумиране на храна и напитки.