Контур на устни

МАРКА:
НОМЕР:

Контур на устни

Стъпка 1

Нанесете базата за устни като основа. Базата за устни има лифтинг ефект. Тя омекотява, грижи се за устните и ги предпазва с помощта на витамин Е, сквалан и масло от жожоба. Maxi LipTM придава обем на устните. Бежовата на цвят база неутрализира цвета на устните и прави цвета на съответното червило/гланц за устни много по-наситено и с реалния му цвят. С дълготраен ефект, използвай преди нанасяне на основния цвят.

контур на устни

Стъпка 2: контур на устни  

Точно извън Вашия естествен контур, нанесете фина линия с Молив – контур за устни. Един подходящ контур изгражда прозрачна бариера, която действа срещу разтичането на нанесеното след него червило или гланц.

Стълка 3

Подчертайте формата на устните си като нанесе контурираща линия с молив за устни  водоустойчив или молив за устни с минерали. Цветът на избраното от вас червило ще изпъкне още повече.

Стъпка 4

Червило ART COUTURE, несравнимо усещане за женственост  и елегантност. Червилото на ARTDECO съчетава всичко, което можете да си пожелаете за едно червило – кремообразна и гладка текстура със съблазнителен блясък .

Стъпка 5

Финалната стиха на неустоимите устни направете с фиксатора за устни. Фиксаторът за устни прави червилото ви водоустойчиво и изключително дълготрайно както и незагубващо блясъка си при консумиране на храна и напитки.

Повече информация за нашите продукти можете да получавате редовно на Facebook страницата на Nardis. Следете и други публикации и статии в блога ни. Така ще сте в крак с новостите в света на марковата козметика. За нас е удоволствие да Ви представяме тази вълнуваща информация.

Ако желаете да поръчате наш артикул онлайн?

Изберете продукта/продуктите от нашие катаог и следвайте стъпките за заявка и плащане. Немската декоративна козметика Artdeco и други брандове можете да поръчате и на телефон 02 958 7766. За улеснение използвайте и нашия имейл: shop@nardis.bg. При поръчки над 50 лева, доставката е за наша сметка.