fbpx
artdeco

ARTDECO - висококачествена немска козметика

ARTDECO е доказана марка козметични продукти с над 30 години история. Тайната на успеха на декоративната козметика на компанията е комбинация от постоянно внимание към индивидуалните желания и потребности на клиента, безкомпромисното качество, създаването на тенденции и иновации. Разбира се всичко това на разумна и достъпна цена. В онлайн магазина на Нардиз ЕООД ще намерите пълната гама козметика на Артдеко!

Нардиз ЕООД вече над 10 години доставя качествена немска козметика на потребителите в България.

ARTDECO Визия

Мисията ни е винаги да поставяме потребителя на първо място като предлагаме качествен продукт на разумна цена. Широкият асортимент от продукти, налични на пазара, е съобразен с нуждите на българския потребител.

От 2004-та година сме официален представител за България на декоративната немска козметика Artdeco. След това от 2016-та и на други утвърдени марки като Marbert и Bettina Barty.

Продуктите на Артдеко може да се намерят в професионалните магазини за козметика и повечето салони за красота. Сега вее за Ваше удобство създадохме и този онлайн магазин Nardis.bg. Тук може да закупите продуктите на немския козметичен бранд с доставка до всяка точка на страната. Разгледайте част от каталога ни по-долу с избрани артикули на Артдеко. Пълната гама е разделена по категории в сайта ни. В блога ни пък можете да научите много трикове и полезни идеи за това как да ползвате нашите продукти за красота.

Магазин Nardis

Ние последователно следваме своята цел, а именно да популяризираме брандовете, които предлагаме. И изпълнение на тази стратегия през март 2017-та година отворихме първия си фирмен щанд в МОЛ София. Там всички наши продукти на едно място и там можете да бъдете консултиран от наш специалист. Едно място, на което ще получите професионално обслужване, индивидуални съвети за грим от професионалист. Място, на което сами можете да се уверите в качеството на продуктите.

Очакваме ви !