fbpx

Доставка на козметика – условия

Доставката извършваме в рамките на страната за всички козметични продукти. Куриерската фирма,  с която работи фирма Нардиз ЕООД е Рапидо. Доставката се осъществява до посочен от вас адрес в рамките на 2-3 работни дни за територията на България.

При покупка на продукти на обща стойност над 50 лева доставката се поема от нас и е  безплатна.

При покупка под 50 лева цената на доставка е на стойност 5 лева и се поема от клиента.

Доставката за чужбина се определя от тарифата на куриерската фирма.

Клиентът има право пред доставчика да прегледа стоката, да провери дали това е желаният от него продукт. Също и дали не е нарушена опаковката при доставката  и след това да я заплати в брой.

Клиентът няма право да тества продукта преди да е заплатил за него и доставката му. За условия за връщане и замяна, вижте тук.

Информация

Уважаеми клиенти,

За да бъде коректна всяка една доставка, моля да укажете следната информация при поръчка: точен адрес, мобилен телефон, три имена на получателя. За улеснение, можете да посочите и желан час на доставката. Куриерската фирма ще го има предвид при графика за получаване.

Плащане на козметичните продукти

Плащането на порчъките се извършва чрез наложен платеж на куриера при доставка, или чрез банков превод по наша сметка. Ако желаете фактура, моля да ни информирате при постъпване на поръчката.

В случай, че се нуждаете от съдействие, не се колебайте да потърсите наш консултант-продавач.

За повече информация може да се свържете с нас на посочения номер 02 958 77 66