fbpx
10 трика за нанасяне на спирала

10 трика за нанасяне на спирала за очи

МАРКА:
НОМЕР:

10 трика за нанасяне на спирала за очи: Трябва да имате няколко трика на ръкава, ако искате дебели, безупречни, дълги мигли, изглеждащи почти като изкуствени. Ето 10 експертни съвета, които ще накарат хората да се чудят какво ви е накарало да имате толкова изразителни очи.

10 трика за нанасяне на спирала за очи

Извивайте четката, докато нанасяте спиралата

Едно просто нанасяне не е достатъчно. Върховете на миглите ще прилепнат заедно. За да избегнете това, завъртете четката в основата, преди да стигнете до краищата. Така спиралата ще се удвои като изкуствена очна линия, ако раздвижите четката в линията на миглите, за да създадете илюзия за гъста черна основа.

Нанасяйте продукта и по двете страни на миглите си

Ако винаги прилагате спирала за очи в една посока и само от едната страна на своите мигли, пропускате половината от работата. Тайната за супер дебели и плътно изглеждащи мигли е да покриете двете им страни, като първо погледнете надолу и покриете външната част на вашите мигли, а след това погледнете нагоре и прокарате четката отдолу нагоре.

Не забравяйте миглите в краищата на очите

Много жени съсредоточават нанасянето на спирала в центъра на окото и забравят за миглите в края. Ако правите и това, ще постигнете естествено удължаване на окото, или т.нар. ‘котешко око’.

Избърсване на четката преди нанасяне на спиралата

Доста често се случва на четката да се задържи повече продукт от необходимото. Затова е добре, като извадите четката от тубата, леко да я притиснете в тънка носна кърпичка, преди да сложите от продукта по миглите си. Така ще получите и по-естествена визия.

Сменяйте спиралата на всеки 3 месеца

Следвайки това ‘златно’ правило, ще избегнете не само очни инфекции, но също и изсъхване на продукта, ако тубичката не се затваря много добре.

Комбинирайте 2 или повече вида спирали

Противно на разпространеното мнение, че не е добре да се смесват различни продукти, добре е да използвате поне два вида спирали- една по-плътна за горните мигли и една по-лека и с по-къса четка за долния ред мигли.

Сложете спирала, преди да извиете миглите си

Повечето жени първо извиват миглите си и чак тогава слагат спирала. Ние ви съветваме да размените стъпките, за да постигнете по-драматичен ефект.

Грешка и зацапано място? Не и с този трик

Понякога се случва да разнесем спирала по клепачите или по очите си. Ако това се случи, не бързайте да замазвате отгоре с фон дьо тен или грим. Вземете леко намокрена памучна клечка за уши и почистете зацапаното място.

Запазвайте старите си четки

Ако вашата четка се счупи или по някаква причина вече не можете да я ползвате, а спиралата ви е сравнително нова, не хвърляйте продукта. За такива случаи е добре да имате подръка добре изчистена четка от стара спирала, която да използвате вместо повредената.

Използвайте топлина

Ако спиралата ви е нова, но е леко изсъхнала, когато извадите четката, капнете вътре две-три капки вода и загрейте леко тубичката със сешоар или под климатик. След това разклатете продукта и вашата спирала ще е като нова! Следвайте тези 10 трика за нанасяне на спирала за очи и се насладете на резултата!