fbpx

Червилото – сияние и усмивка

МАРКА:
НОМЕР:

Всички жени обичат червилата. Защо? Ами просто е, устните са символ на женска красота, те могат да бъдат символ и на нежност и на съблазън, когато са „облечени“ в ярки или в матови или с влажен ефект червила.

Червилото е като магия. Подобно на красиво дантелено бельо или капка парфюм на китката, червилото изпраща сигнали и привлича и действа като покана за усмивка и може би целувка.

Какво червило да изберем?

Всеки сезон има различна мода при червилата. Жените никога не се изморяват да избират, сменят, радват на червилата. Винаги имате в чантичката си червило със себе си, нали?! Червилото присъства винаги при всеки случай – за работа, за разходка, за плаж, за вечерно парти…

И този сезон устните са на фокус на визажистите. Козметичните марки лансират нови формули и нюанси, гарантиращи комфорт.

Матът е т.н. ново черно. И ако досега подобна текстура по-скоро изсушаваше устните, сега ново поколение матово червило формира траен цвят на кожата на устните, разкрасява и едновременно с това осигурява грижа и макиаж в едно. То е за жени, които не са готови на компромис в името на красотата.

Вариантите за червило са много:

  • Стик-писалка – с нея ще създадете елегантен завършек – мат финиш на устните си. Клик системата отпуска точно толкова, колкото е необходимо за нанасяне, апликаторът, вдъхновен от азиатските техники е подходящ за прецизното нанасяне на червилото. Избирайте цветът да е богат, наситен, вибриращ и траен.
  • Крем-червило – със сигурност ще Ви накара да се усмихнете. Лека консистенция, с течни пигменти, успокояващи масла. Хидратира устните, придава блестящ ефект, без да е лепкаво или мазно.
  • Дълготрайно червило с матов завършек – за следващите 24 часа. С прекрасен кадифен нюанс.
  • Течно червило – Много красив аксесоар, вдъхновен от червения килим със сияен мат финиш.
  • Мат червило в гилза – Просто не можете да сгрешите с избора му. То придава елегантност, провокативност, подсилва излъчването. Хидратира и се грижи за комфорта на устните Ви.

Не е ли магия? Блясък, сочни устни, кадифено усещане, наситена палитра от цветове. Ето няколко червила, които ще засияят на устните Ви.