Скраб за тяло

Цена: 21.90 лв.

МАРКА: ARTDECO ASIAN SPA
НОМЕР: 65404
скраб за тяло артдеко
Скраб за тяло ARTDECO SKIN PURITY – нежно отстранява мъртвите клети и прави кожата гладка и мека.

Скраб за тяло Артдеко. Немската марка Artdeco предлага този уникален продукт. Скраб за тяло ARTDECO SKIN PURITY почиства и ексфолира кожата. Фините частици пясък в текстурата нежно премахват мъртвите клетки от епидермиса на кожата  и насърчават кръвообращението. Формулата на продукта е обогатена с екстракт от бял лотос, който успокоява, омекотява и предпазва кожата от негативните влияния на околната среда.

Скраб за тяло Артдеко

В скраба е вложен е и екстракт от бял ориз, който се използва от векове в Азия като традиционно средство за разкрасяване. Той овлажнява и регенерира кожата. Придава й еластичност и я први по-гладка и стегната. В състава е включено още масло от ший, което има доказан антиоксидантен и регенериращ ефект.

Поръчайте този продукт за тяло от нашия онлайн магазин. Ние сме официален вносител на марката Артдеко и качеството при нас е грантирано!

Марката Артдеко може да откриете в професионалните магазини за козметика и много салони за красота. За Ваше удобство сможете да закупите този скраб и тук. Заявете го още сега с доставка до всяка точка на страната. Поръчки над 50 лв. са за наша сметка! Нашите консулатанти са на разположение и по телефон!