fbpx
фон дьо тен

Фон дю тен Rich Treatment

Цена: 39.90 лв.

НОМЕР: 485.xx
ЦВЕТОВЕ:
  • Цвят 10
  • Цвят 12
  • Цвят 17
  • Цвят 18
  • Цвят 21

Фон дьо тен Rich Treatment е с изключително фина и кремообразна текстура, която е обогатена със светлоотразителни частици, които прявят кожата сияйна и безупречно гладка. Фон дьо тенът е със средна до висока дълготрайна покривност и в същото време създава приятно усещане за кожата през целия ден. Добавената съставка Сквален изглажда кожата като заличава несъвършенствата, докато UV-филтри я предпазват от влиянието на околната среда. Продуктът е подходящ за нормална, суха и чувствителна кожа.

Красив фон дьо тен в 3 стъпки

Стъпка 1: НАТУРАЛНА БАЗА

За гладък тен, първо прилагайте база за грим.
Това прави грима по-лесен за нанасяне и по-дълготраен. Поставете фон дьо тен Rich Treatment, който е с изключително фина и кремообразна текстура, която е обогатена със светлоотразителни частици, които правят кожата сияйна и безупречно гладка. Фон дьо тенът е със средна до висока дълготрайна покривност и в същото време създава приятно усещане за кожата през целия ден. Добавената съставка Сквален изглажда кожата като заличава несъвършенствата, докато UV-филтри я предпазват от влиянието на околната среда. Продуктът е подходящ за нормална, суха и чувствителна кожа.

Стъпка 2. ПРИКРИВАНЕ НА НЕСЪВЪРШЕНСТВА

Последните неравности, фини линии и сенки под очите ще изчезнат светкавично с Коректор Перфект. Перфектният Коректор Perfect скрива линиите и сенките под очите, рефлектиращите светлината пигменти незабавно премахват следите от умора и придават на вашия тен свеж и сияен вид. Изберете тон, който е по-светъл от тена ви и го прилагайте на малки количества навсякъде, където искате да прикриете несъвършенствата.

Стъпка 3: ЗАКЛЮЧИТЕЛНО НАТИСКАНЕ

За по-взискателна кожа е подходящ коректорът Anti-Aging с витамин Е който е идеален за прикриване на бръчки или тъмни кръгове около очите.

Професионален съвет за слагане на фон дьо тен

Научете своя перфектен цвят, като приложите и двете тонове (№ 10 №12 №17 №18 №21 ) към долната буза. Цветът, който се смесва с тена, е правилният.