fbpx

Фон дьо тен High Performance

Цена: 59.90 лв.

НОМЕР: 489.xx
ЦВЕТОВЕ:
  • Цвят 10
  • Цвят 11
  • Цвят 12
  • Цвят 15
  • Цвят 20
  • Цвят 25

Фон дю тен High Performance Lifting

Фон дю тен High Performance Lifting има лека и кремообразна консистенция, която гарантира свеж и равномерен тен. Активната съставка „Полисиликон – 11” доставя на кожата необходимата хидратация и еластичност. Златните частици видимо омекотяват чертите на лицето и изглаждат фините бръчици. UV филтърът на продукта предпазва от негативните атмосферни влияния. Съдържащата се хиалуронова киселина, хидратира кожата и се грижи за допълнителното запълване и намаляване на бръчките. Този продукт съдържа и витамин Е, който подхранва кожата.

Фон дю тен High Performance Lifting

Подходящ за всички типове кожа, особено за изтощена и зряла кожа. При нужда можете да се консултирате и с наш представител.

Прилагане

Най-добрият начин да постигнете гладък и равномерен тен е да прилагате този продукт, преди да нанесете грима, ружа и червилото си. Точният нюанс ще се слее с кожата ви, за да изглежда естествено, сякаш изобщо не носите никакъв грим. За повечето продукти гъбите за гримиране са най-подходящият и най-лесен начин да приложите основата, но можете да използвате пръстите си или специална четка за нанасяне. Не забравяйте след края на деня хубаво да премахнете грима с тоалетно мляко или тоник. Така кожата Ви ще остане здрава и жизнена на следващия ден.

Как се поставя?

Може да го направите с малка гъбка, четка или с пръсти .Започнете от челото с движения от горе на долу и след като покриете цялото лице внимателно се прелива зоната под челюстта. Препоръчително не очертавайте до ръба, защото така може да се отличи границата.

Разгледайте нашия козметичен блог със статии. Вътре ще откриете интересни материали за света на козметиката, срванение на продукти, тенденции и новини. Станете и наши фенове в социалните мрежи. Оставете ни Вашите коментари от качеството на продуктите ни. За нас е важно всяко мнение и споделяне на впечатление. Заповядайте и в представителния ни офис и магазин.