fbpx
крем коректор с минерали

Коректор Перфект

Цена: 25.90 лв.

НОМЕР: 497.XX
ЦВЕТОВЕ:
  • Цвят 7
  • Цвят 9

Крем коректор Перфект с минерали

Крем коректор Перфект с минерали – Рефлектиращите светлината пигменти незабавно премахват следите от умора около очите и придават на Вашия тен свеж и сияен вид. Перфектно прикрива линиите на малките бръчки. Благодарение на леката и приятна текстура на коректора той е водоустойчив и дълготраен. Апликаторът – четка е с практичен въртящ механизъм, осигуряващ много прецизно и лесно нанасяне. Без аромат. Подходящ за чувствителна кожа.

Начин на употреба на Крем коректор с минерали:

Преди първоначалната употреба завъртете края на коректора няколко пъти, докато цветът стане видим в четката. За по-нататъшно използване е достатъчно краткото въртене. Потопете върху частите (напр. Тъмните кръгове около очите, ъгълчето на устата или очите), които трябва да се олекотят или покрият. Продуктът може да се прилага директно след грижа за кожата или върху грима.

Поръчайте крем коректор перфект с минерали от нашия онлайн магазин тук. Все пак, ако желаете можете да направите заявка и по телефона. Бихме искали да Ви напомним, че поръчки над 50 лв. са с безплатна доставка! Следете публикациите в нашия блог. Там можете да намерите идеи и предложения за грим, червила и други аксесоари. Ще откриете и начини на нанасяне на грим, комбинация на продукти и други новости. Харесайте Facebook фен страницата на Нардиз и следете промоциите ни! Нашият екип е на разположение за консултация и въпроси!