fbpx
база за сенки за очи

База за сенки за очи с минерали

Цена: 21.90 лв.

ОПАКОВКА: 7
НОМЕР: 345991

База за сенки за очи с минерали – добра основа за сенки. Неутрализира цвета на клепача, като същевременно увеличава наситеността и блясъка на сенките за очи. Базата за сенки е допълнително обогатена с полезния за кожата витамин Е, бисаболол и екстракт от масло от лайка. Те деликатно, но сигурно предпазват нежната зона около очите. Базата е подходяща за чувствителна и проблемна кожа от различни типове. Хипоалергенна и неутрална по характер – почуствайте разликата! Усетете промяната след добра основа за сенки Артдеко за очи.

База за сенки ARTDECO

С базата можете не само да добавите магически акценти за очите си. Можете също да си направите неотразим естествен вид всеки ден или за специален повод. При правилната употреба на база за сенки  Artdeco можете да създадете отлична основа за грим. Така, при нанасяне на самите сенки, кръглите очи да изглеждат бадемовидни или малките очи да изглеждат по-големи и изразителни.

Начини на поръчка

Вижте сами разликата с този продукт от нашия електронен магазин. Поръчка можете да направите директно с бутона или на телефона за заявки: 02 958 7766. За улеснение може да ползвате и нашия имейл адрес: shop@nardis.bg или да ни посетите в магазина в кв. Манастирски ливади, ул. Бело поле 12 в София. Ако имате въпроси за начина на прилагане, можете да се посъветвате с нашите консултанти всеки ден в работно време.

Вижте и публикациите ни в блога с идеи за нанасяне и употреба. Също така можете да разгледате някои от нашите топ продукти или категории, като например спирала за очи, моливи за очи, маркови червила или база за грим, както и да си ги поръчате на достъпни цени.