fbpx

Ежедневен грим

МАРКА:
НОМЕР:

Перфектен ежедневен грим! С нашия съвет за грим ще привлечете вниманието на околните с лек грим през деня и малко по-съблазнителен вечер. Изпробвайте го!

С базата за сенки си гарантирате перфектната издръжливост на сенките ,която не само предпазва клепача и прави сенките ви по- дълготрайни ,но и прави самите цветове по-ярки и НЕ ги събира в сгъвката на клепача. Базата за сенки се нанася най- добре с възглавничката на пръстите ви или с четка на ARTDECO за контур ,която е мека и пухкава.

Нанесете светла сянка за очи например номер 10 или 11 , с  четка за сенки или апликатор за сенки   ,под най-високата точка на веждите и в началото на слъзния канал и разнесете към клепача.

Нанесете тъмна сянка в началото на външната част на клепача (например 24А ) и разнесете към средата на клепача с леки кръгови движения.

Нанесете съвсем леко и внимателнои в долната част на окото под долните мигли.

Накрая нанесете спирала за очи върху горните и долните си мигли .

За дълготраен грим на устните нанесете първо молив за устни (например водоустойчив молив за устни номер 12 ) .

Нанесете молива внимателно по контува на устните ви като започнете от средната точка на  горната си устна , а след тва средната точка на долната.  След това започнете да нанасяте молива от външната точка на устните си към вече подчертаната средна .

Ако искате вин мат ефект на устните може да разнесете с четка водоустойчивия молив върху цялата си устна или да изберете нежен нюд цвят гланц за устни например новия Хидратиращ бустер  , който придава мокър ефект или пък Гланц HOT CHILI , който е безцветен гланц с екстракт от люта чушка, придаващ леко пиперливо усещане върху устните ,но с магическо действие . Екстракта от люта чушка стимулира кръвообръщението на устните и по този начин ги изглажда от фините бръчици и им придава обем .

За допълнителна свежест на лицето нанесете руж. При модела е използван руж номер 25 нанесен с четка за руж Premium с естествен кози косъм.

Предложението ни за вечерен грим очаквайте утре 20.11.2019 .