fbpx

Декоративна козметика

МАРКА:
НОМЕР:

Какво представлява декоративната козметика?

Декоративна козметика включва специални средства, предназначени за замаскирване недостатъците на кожата на лицето или други части на тялото. Служи за подобряване на външния вид, създаване на определена визия (вечерна или за през деня) и подчертаване на привлекателните части на лицето и тялото. Декоративната козметика – това е това, с което се прави добрият грим.

Декоративна козметика – какво включва в себе си ?

Този вид козметика включва: тонален крем, пудра, сенки, спирала за мигли, руж, очна линия, червила, лакове и други средства за създаване на грим. Доста често неумелото ползване на декоративната козметика донася нежелани резултати и вместо да се получи разкрасяващ ефект, може да се случи точно обратното.

Основната задача на този вид козметика е да се замаскират недостатъците на кожата и да се даде акцент на изразителността на очите и устните.

Как правилно да се използва модерната козметика?

За начало, е необходимо да се измие с вода и да се почисти с тоник или лосион. След тази проста и същевременно важна процедура, се поставя пудра или тонален крем. Оттенъкът се подбира в зависимост от тоналността на кожата Ви и цвета на косите.

Внимателно нанасяйте тоналния крем по масажните линии и го закрепете с малко пудра. Внимавайте да не поставите повече, отколкото е нужно.

След това сложете руж, точно под скулите, също внимателно и съобразено с цвета на лицето.

Какви сенки да изберем?

Разбира се, водещ е цветът на очите и цветът на косата, може да използвате два оттенъка, които се допълват като по-светлия тон поставяме във вътрешната част на окото, а по-тъмния – във външния ъгъл.

Спиралата!

Красив аксесоар, който ще подчертая красотата на очите Ви. Нанасяме прецизно, миглите да бъдат подчертани и разресани. Популярни са цветните спирали за очи, нанасяйте ги, съобразено с цвета на очите и сенките, които сте избрали.
Червилото избираме в зависимост от цвета на кожата и в зависимост от това, къде ще отидете. За ежедневие изберете по- светли цветове и малко блясък.
При избора на козметика имайте предвид възрастта, стила и дори характера. Глупаво е просто да следваме модата, без да се съобразим с индивидуалността ни.

Козметика Artdeco

Декоративна козметика Артдеко е с мозаечната система на продуктите. Това Ви дават възможност сами да подбирате и сменяте цветовете според вкуса си.

Широкият асортимент на марката се допълва от специализираните продукти, които гарантират професионални резултати. Ние се гордеем с продукти като базата за сенки, която прави сенките за очи дълготрайни и водоустойчиви, фиксатора за червило, който запечатва червилото, камофлажния крем – коректор, който прави всяка кожа перфектна като изравнява и прикрива недостатъци.

Като иноватор марката представя за пръв път на европейския пазар пълна серия „Чисти минерали”. Това е нова тенденция в декоративната козметика, която цели да разкрие естествената красота на жената!

Бъдещето и миналото на фирмата може да се опише с няколко думи – ПОЛИТИКА 100% В ПОЛЗА НА КЛИЕНТА!

Водени от мисията на ARTDECO за разширяване на марката и внимание към клиента, през 2004 година фирмата навлезе и на българския пазар, ексклузивно представена от “НАРДИЗ ЕООД“.

Марката може да бъде открита в над 60 обекта – магазини и салони за красота. Те предлагат луксозна парфюмерия и козметика, а от 2009 година се предлага и във верига магазини Beauty Zone и Douglas. Всички продукти са представени в рекламни дисплеи – практични и съобразени с индивидуалните потребности на клиента.

Широкият асортимент от продукти, налични на пазара, е съобразен с нуждите на българския потребител.

За нашата козметика

С нашата козметика за лице и тяло ще подчетаете естествената си красота и ще създадете желаната визия. Продуктите на Артдеко защитават кожата от вредните влияния на околоната среда и я хидратират. Висококачествената козметика за лице не запушва порите и позволява на кожата на диша. Подходящата декоративна козметика ще подчетае предимствата на Вашето лице и ще прикрие несъвършенствата.

Артдеко предлага асортимент красиви ярки нюанси: тюркоаз и оранж, богато зелено, тревисто зелено, топло капучино, шоколадово кафяво, сладко розово, нежно лилаво, свежо папая и т.н . Насладете се на нежни светли натурални цветове, коитоще подсилят меките тонове и естествения грим.