fbpx
slide Boni

Веждите спрямо лицето

МАРКА:
НОМЕР:

Овално лице

Овално лице – При овалните лица симетрията е уравновесена.Вие можете всякакви продукти да ползвате и вашите вежди с желание и въображение да променяте.Единствено внимавайте с цветовете.

Кръгло лице

 

 

 

 

 

Кръгло лице – Повечето дами с кръгли лица имат изразителна линия на веждите си с по-заострена чупка.Дамите с изразителни вежди могат набързо да подсилят просто цвета . Зашеметяващ ефект могат да постигнат бързо и лесно.Повечето продукти са подходящи за тях могат лесно да експериментират. Най- правилното подчертаване на веждите е така наречения омбре ефект,които е по популярен сред фризьорите . Този ефект се постига лесно с трицветна палитра за вежди, както и с крем за вежди.В основата на веждите си нанесете по светъл тон сянка, а в края на веждата трябва да е най-тъмната част на веждата . Накрая фиксирайте с гел фиксатор.

Сърцевидно лицеСърцевидно лице – Заоблете най-високата точка на веждите си (на чупка), за да направите челото си да изглежда по – малко и тясно .Не подсилвайте края на веждите си ,оставете краят им по къс и нежен .За да подсилите погледа си най- подходящите продукти за вас са моливите за вежди както и кремообразна пудра на прах .Нанесете повече в предната част на веждата и оставете края да завърши с нежност .

Квадратно лице

Квадратно  лице – Оформете веждите си набързо с пинсета. На вас не ви е нужно да променята много формата.Оставете нежността и хармонията да царуват на лицето ви . Най- подходящите продукти за дамите с квадратна форма  на лицето са сенките за очи и спиралата за вежди .Сенките нанесете леко в средната част на веждата за да подсилите съвсем леко цвета а със спиралата подчертайте косъмчетата .

Изразителен и нежен поглед. Бъдете неустоими.